cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
cFos LogoASRock Logo


Како корисник на одредени ASRock основни плочи, имате право да користите и бенефицирате од ASRock XFast LAN. Ова е полна со опции, неограничена Traffic Shaping солуција на база на cFosSpeed. Се надеваме дека ќе уживате со забрзувањата можни со вашата верзија на ASRock XFast LAN.

За најновите функции има и најновата професионална верзија на cFosSpeed.

За да бидете секогаш во тек со најновите карактеристики, можете да ја преземете најновата верзија на cFosSpeed на нашата страница за преземање cFosSpeed.

Ако ја инсталирате верзијата cFosSpeed, имате пробен период од 30 дена. Потоа можете да купите лиценца за доживотно cFosSpeed или деинсталирање на cFosSpeed и повторно да инсталирате ASRock XFAST LAN. Сопствениците на лиценца за доживотно cFosSpeed секогаш имаат непосреден пристап до најновите одлики на cFosSpeed и верзиите Бета / Пред-објавување.

Купете еднаш и добијте ги сите идни верзии бесплатно.
Искористете ја можноста и купете ја лиценцата на живот cFosSpeed сега.

Вие користите стара верзија на ASRock XFast LAN! Се препорачува надградба на нова верзија на ASRock XFast LAN или cFosSpeed.
Image of a stop watch

Колку е ефективно обликот на сообраќајот на cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language