» cFos IPv6 Link, ipv6 Поврзливост за XP, Vista и Windows 7

IPv6 Link Документација

twitter logo Последни новости

Новости / Инфо

Кој производ?
cFosSpeed, cFos или cFos Broadband Connect - што да одберете? [повеќе]

YES Поставете линк до нашата страница и квалификувајте се за бесплатен клуч. [повеќе]

cFos во пресот

c't Logo Тестиран како најбрз DSL драјвер :

cFos IPv6 Link
ipv6 конективност за XP, Vista и Windows 7

cFos IPv6 Link box
cFos IPv6 Link

Предности во поглед:

  • ipv6 dial-up driver за Windows
  • Автоматско рутирање и конфигурирање адреса
  • IPv4 <-> ipv6 DNS мапирање
  • DHCPv6 Постојан, Непостојан, Префикс Делегација
  • Висока-брзина, 10x побрзо од Windows Vista driver
  • Конфигурационо DHCP DUID
  • VLAN поддршка

Што е cFos ipv6 Link?

cFos IPv6 Link - во акција (>> ipv6 Провајдер Листа)

 
Powered by cFos Personal Net Web Server
Practice random kindness and senseless acts of beauty