cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1692A


Arris TG1692A Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка: admin)Arris TG1692A Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall" во главното мени нагоре

3 Кликнете на "Virtual Servers / Port Forwarding" во менито лево

4 Кликнете на копчето "Add"Arris TG1692A Steps 5-7

5 Внесете ги полињата "Inbound Port" и "Local Port" (80 за HTTP) и IP-то на компјутерската cFos лична мрежа се вклучува во полето "Private IP Address"

6 Кликнете на копчето "Add Virtual Server"

7 Кликнете на "Logout" да се одјавите од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1692AУпатства за активирање на пристаништето пристаништето за Arris TG1692A