cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1


ASUS DSL-N55U_C1 Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS DSL-N55U_C1 со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS DSL-N55U_C1 Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на пристаништето со избирање на "Yes"

5 Внесете " Port Forwarding List (Max Limit : 32) " внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Опсег на пристаниште: 80
Локална IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS DSL-N55U_C1 Steps 7-8

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилото

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1Упатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U_C1