cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_D1


ASUS DSL-N55U_D1 Step 1

1 Пријавете се во вашиот ASUS N55U_D1 користејќи го вашето корисничко име и лозинкаASUS DSL-N55U_D1 Steps 2-7

2 Кликнете на WAN во менито "Advanced Settings" од лево


3 Кликнете на јазичето "Virtual Server / Port Forwarding"


4 Овозможете го пристаништето за пристаниште


5 Изберете "HTTP" од табулаторот "Famous Server List"


6 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што се активира од списоците со опции


7 Кликнете на симболот +ASUS DSL-N55U_D1 Step 8

8 Зачувајте го новото правило за пренасочување на пристаништето со кликнување на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_D1Упатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U_D1