cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N12HP


ASUS RT-N12HP Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS RT-N12HP Steps 2-6

2 Под „Advanced Settings“ од левото мени изберете „WAN

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Осигурете се да проверите под "Basic Config" дека "Enable Port Forwarding" е овозможено со кликнување на "Yes"

5 Под „Port Forwarding List“ внесете Service NameHTTP Server“, Port Range „80“, Local IP „IP адреса на компјутерот cFos Personal мрежа работи на“, Local Port „80“ и ProtocolTCP

6 Кликнете на малото копче "+" десно од додавање на профилASUS RT-N12HP Steps 7-8

7 Кликнете на "Apply"

8 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на "Logout" во горниот дел на екранотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N12HPУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-N12HP