cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3370


AVM FRITZ!Box 3370 Step 1

1 Пријавете се во вашата Fritz! Кутија со вашата лозинкаAVM FRITZ!Box 3370 Steps 2-5

2 Одете во менито „Internet

3 Изберете ја опцијата "Freigaben"

4 Сега изберете „Portfreigaben

5 Кликнете на копчето "Neue Portfreigabe"AVM FRITZ!Box 3370 Steps 6-8

6 Изберете "HTTP-Server"

7 Изберете го компјутерот cFos Personal Net е вклучен

8 Кликнете на "OK"AVM FRITZ!Box 3370 Steps 9-10

9 Кликнете на "Übernehmen" за да ја активирате конфигурацијата

10 Кликнете на трите точки и потоа на „AbmeldenПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 3370Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Кутија 3370