cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7312


AVM FRITZ!Box 7312 Step 1

1 Пријавете се во вашата FRITZ! Кутија со внесување на корисничко име и лозинкаAVM FRITZ!Box 7312 Steps 2-4

2 На левата страна кликнете на „Internet“ и во под-менито на „Permit Access

3 Префрлете се на јазичето "Port Forwarding"

4 Кликнете на "New Port Forwarding"AVM FRITZ!Box 7312 Steps 5-6

5 Изберете "HTTP-Server" во првиот и вашиот компјутер, на кој работи cFos Personal Net, во втор паѓачкото мени

6 Потврдете со кликнување на „OKAVM FRITZ!Box 7312 Step 7

7 Активирајте го пренасочувањето на пристаништето со кликнување на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!