cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco Valet Model M10 V2


Cisco Valet Model M10 V2 Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер со корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, стандардно корисничко име: admin и лозинка: admin)Cisco Valet Model M10 V2 Step 2

2 Кликнете на "Applications & Gaming" на горната лента за навигацијаCisco Valet Model M10 V2 Steps 3-4

3 Кликнете на "Single Port Forwarding"

4 Под "Application Name" кликнете опаѓач и изберете "HTTP"Cisco Valet Model M10 V2 Steps 5-7

5 Под „To IP Address“, внесете ја внатрешната IP адреса на компјутерот cFos Personal Net што работи

6 Одберете "Enabled" на крајот од редот

7 Кликнете на "Save Settings"Cisco Valet Model M10 V2 Step 8

8 Кликнете на "Continue" на екранот за потврдаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco Valet Model M10 V2Упатства за активирање на Port Forwarding за Cisco Valet Model M10 V2