cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-605LW


D-Link DIR-605LW Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите во интерфејсот на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, без лозинка). По успешно најавување, кликнете на "Set" или "Advanced Network Setup" за да влезете во главното мениD-Link DIR-605LW Step 2-8

2 Кликнете на "Advanced"

3 Кликнете на "Advanced Port Forwarding Rules"

4 Внесете име во полето "Name" и ИП-адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP Address"

5 Изберете го типот "HTTP" и јавното пристаниште "80"

6 Изберете го типот на сообраќај „TCP“

7 Кликнете на "Save Settings"

8 Конечно кликнете на "Exit" од левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-605LWУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-605LW