cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-818LW


D-Link DIR-818LW Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: лозинка на admin: на дното на рутерот)D-Link DIR-818LW Steps 2-3

2 Кликнете на "Advanced" во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на „Port Forwarding“ од паѓачкото мениD-Link DIR-818LW Step 4

4 Кликнете на "Add Rule" долниот лев аголD-Link DIR-818LW Steps 5-9

5 Внесете го "Name" на правилото

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Внесете го бројот на TCP-портата на услугата за испраќање порта што сакате (80)

8 Внесете го бројот на портата UDP на услугата што ја сакате портата за испраќање (80)

9 Кликнете на копчето "Apply"D-Link DIR-818LW Step 10

10 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-818LWУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-818LW