cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2730U


D-Link DSL-2730U Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)D-Link DSL-2730U Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"D-Link DSL-2730U Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding" во менито левоD-Link DSL-2730U Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"D-Link DSL-2730U Steps 5-8

5 Изберете "Web Server(HTTP)" од паѓачот

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "Server IP Address"

7 Кликнете на копчето "Apply"

8 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на "Logout" во менито левоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!