cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за рутерите што работат со DD-WRT


DD-WRT Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Default-IP: 192.168.1.1, Најава: admin, лозинка: нема)DD-WRT Step 2

2 Кликнете на "NAT/QoS" на главното мени на горниот делDD-WRT Step 3

3 Кликнете на "Add"DD-WRT Steps 4-7

4 Внесете ја IP-адресата на компјутерот cFos Personal Net се вклучува во полето "IP Address" и поставете ги "Port from" и "Port to" на 80

5 Проверете го полето за избор "Enable"

6 Кликнете на "Save"

7 Кликнете на "Apply Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!