cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200


FAST FWR200 Step 1

1 Пријавете се на вашата БАРАНА со вашата лозинкаFAST FWR200 Step 2

2 Кликнете на "Advanced settings"FAST FWR200 Step 3

3 Кликнете на "Advanced users"FAST FWR200 Steps 4-5

4 Кликнете на "Virtual server" во главното мени од лево

5 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опцииFAST FWR200 Steps 6-8

6 Изберете "HTTP" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

7 Внесете ги информациите за портата

8 Кликнете на "Apply"FAST FWR200 Step 9

9 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од БЕЗООвозможете го пренасочувањето на портата за FAST FWR200Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за FAST FWR200