cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Hitron CGNF-TWN


Hitron CGNF-TWN Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/password)Hitron CGNF-TWN Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall" во главното мени од лево

3 Кликнете на "Forwarding" во главното мени на горниот дел

4 Кликнете на копчето "Add New"Hitron CGNF-TWN Steps 5-6

5 Изберете "HTTP" како "Common Application" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

6 Кликнете на копчето "Apply"Hitron CGNF-TWN Steps 7-8

7 Кликнете на копчето "Apply"

8 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ во главното мени на горниот делПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Hitron CGNF-TWNУпатства за активирање на Port Forwarding за Hitron CGNF-TWN