cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Huawei B315s-936


Huawei-B315s-936 Steps 1-2

1 Кликнете на "Settings"

2 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.8.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin)Huawei-B315s-936 Steps 3-5

3 Кликнете на "Settings"

4 Кликнете на "Security" во главното мени лево

5 Кликнете на "Virtual Server"Huawei-B315s-936 Steps 6-8

6 Кликнете на копчето "Add"

7 Пополнете ги полињата за влез

Име: cfos
WAN Port: 80
IP IP адреса: ИП-адресата на компјутерот cFos Personal Net се вклучува
LAN порта: 80
Протокол: TCP
Статус: Вклучено
Опции: Кликнете на "OK"

8 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Huawei B315s-936Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei B315s-936