cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150


Intelbras WRN 150 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 10.0.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin) и кликнете на "Acesso" (пристап)Intelbras WRN 150 Step 2

2 Кликнете на "NAT/DMZ"Intelbras WRN 150 Steps 3-7

3 Во првата линија погледнете во „Endereço IP LAN“ и пополнете ја со IP на компјутерот cFos Personal Net работи на

4 Проверете го полето "Habilitar" (Овозможи)

5 Во долниот дел, погледнете во "Portas de serviços comuns" (Заедничка услуга порта) и кликнете на десното поле и изберете "HTTP (80)"

6 Кликнете на "Adicionar para" (Додај) - ИД 1 е за првата линија што ја користиме

7 Притиснете "Salvar" (Зачувај)Intelbras WRN 150 Step 8

8 Еве како ќе изгледа сега, сега кликнете на „Sistema“ (Систем)Intelbras WRN 150 Steps 9-10

9 Одете во "Reiniciar" (Рестартирајте)

10 Притиснете "Reiniciar" (Рестартирај)

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Intelbras WRN 150Упатства за активирање на Port Forwarding за Intelbras WRN 150