cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Multilaser N 150mbps


Multilaser N 150mbps Step 1

1 Ова е главниот екран на рутерот, стандардната IP е 192.168.0.1. Кликнете на "Configurações Avançadas" (Напредни конфигурации)Multilaser N 150mbps Step 2

2 Кликнете на "Servidor Virtual" (Виртуелен сервер)Multilaser N 150mbps Steps 3-7

3 Во првата линија погледнете во „LAN IP“ и пополнете ја со IP на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

4 Проверете го полето "Habilitar" (Овозможи)

5 Во долниот дел, погледнете во "Portas de serviço bem-conhecidas" (Заедничка услуга порта) и кликнете на десното поле и изберете "HTTP (80)"

6 Кликнете на "Adicionar a" (Додај во)
ИД 1 е за првата линија што ја користиме

7 Притиснете "OK"Multilaser N 150mbps Step 8

8 Еве како ќе изгледа сегаMultilaser N 150mbps Step 9

9 Рестартирајте го рутерот:

Одете во „Ferramentas do sistema“ (Sytem алатки)
Изберете "Reiniciar o roteador" (Рутер за рестартирање)
Кликнете на копчето "Reiniciar o roteador" (рестартирај го рутерот)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Multilaser N 150mbpsУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за мултиласерот N 150mbps