cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300


Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, стандардно корисничко име/лозинка: admin) и изберете „OKNetcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 2

2 Кликнете на "Advanced Setup"Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 3

3 Кликнете на „NATNetcomm ADSL2+ Wireless N300 Steps 4-5

4 Кликнете на "Virtual Servers"

5 Кликнете на "Add"Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Steps 6-8

6 Select a Service“ од паѓачкото поле; Изберете "Web Server (HTTP)"

7 Напишете ја вашата локална компјутерска IP (оној што работи на персоналната мрежа за cFos)

8 Кликнете на "Apply/Save" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300Упатства за активирање на Port Forwarding за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300