cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear DG834N


Netgear DG834N Step 1

1 Пријавете се во менито за конфигурација на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Netgear DG834N Steps 2-3

2 Кликнете на "Firewall Rules" во менито лево

3 Кликнете на копчето "Add" под табелата "Inbound Services"Netgear DG834N Steps 4-6

4 Изберете "HTTP(TCP:80)" од списокот "Service"

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Send to LAN Server"

6 Кликнете "Apply" за да ги зачувате вашите промени. Можете да ги оставите полињата "Action", "WAN Users" и "Log" со нивните основни поставкиПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!