cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за NetMaster CBW-383Z4


NetMaster CBW-383Z4 Step 1

1 Пријавете се на вашиот модем/рутерNetMaster CBW-383Z4 Step 2

2 Кликнете на "Напредни поставки>"NetMaster CBW-383Z4 Step 3

3 Кликнете на "Advanced"NetMaster CBW-383Z4 Step 4

4 Во Напредното мени, кликнете на "Forwarding"NetMaster CBW-383Z4 Step 5

5 Еве, кликнете на "Create IPv4"NetMaster CBW-383Z4 Steps 6-16

6 Во Локално IP поле, напишете ја локалната IP адреса на компјутерот во формат 192.168.0.10

7 Во полето Local Start Port, напишете 80

8 Во полето Local End Port, напишете 80

9 Во полето за надворешна IP, напишете 0.0.0.0

10 Во полето External Start Port, напишете 80

11 Во полето External End Port, напишете 80

12 Во полето протокол, изберете TCP

13 Во полето Опис, напишете нешто за да ве потсетам што е оваа поставка

14 Во полето Овозможено, изберете Вклучено

15 "Click Apply"

16 Ако сè оди непречено, сега ќе го поставите поставувањето на пристаништетоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за NetMaster CBW-383Z4Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за NetMaster CBW-383Z4