cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Observa BRA14NR_H2


Observa BRA14NR_H2 Step 1

1 Одете во прелистувачот и напишете 192.168.0.1 во лентата за адреса на URL и притиснете Enter. Ова ќе отвори прозорец каде мора да се внесат ингеренциите за да се добие пристап до панелот за конфигурација, тие се отпечатени во задниот дел на рутерот.Observa BRA14NR_H2 Steps 2-3

2 Кликнете на делот "Internet" и на "Port Mapping" за да ја откриете страницата за конфигурирање на пристаништето

3 Кликнете на знакот плус (+) за да додадете ново правило, ова ќе отвори прозорецObserva BRA14NR_H2 Steps 4-5

4 Внесете ја IP-уредот каде што работи cFos Personal Net. Поставете го протоколот на TCP; Поставете го Типот на порта и внесете 80 на двете јавни и LAN порти

5 Кликнете на "Save" за да ги прифатите овие поставкиObserva BRA14NR_H2 Step 6

6 Кликнете на "Apply" за да ја зачувате конфигурацијатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Observa BRA14NR_H2Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Observa BRA14NR_H2