cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за OpenWrt


OpenWrt Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Стандардна IP: 192.168.1.1, Корисничко име: root, стандардна лозинка: нема)OpenWrt Step 2

2 Кликнете на менито "Network", потоа "Firewall" на главното мени на горниот делOpenWrt Steps 3-4

3 Кликнете на копчето "Port forwards" под главното мени

4 Кликнете на "Add"OpenWrt Steps 5-6

5 "Name"Name сервер (на пр. "PNet"), "Protocol" изберете "TCP + UDP", "External zone" изберете "WAN", "External port" до "80", "Internal zone" изберете "LAN", „Internal IP Address“ Внесете ја ИП на компјутерот каде што cFos Personal Net работи „Internal port“ до „80“

6 Кликнете на "Save & Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за OpenWrtУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за OpenWrt