cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Peplink Balance One


Peplink Balance One Step 1

1 Пријавете се во Peplink рутерот со вашето корисничко име и лозинкаPeplink Balance One Steps 2-4

2 Кликнете на "Network" во менито на горниот дел

3 Кликнете на "Port Forwarding" во менито лево

4 Кликнете на копчето "Add Service"Peplink Balance One Steps 5-9

5 Поставете "Enable" на "Yes" и "Service Name" = Име на ова правило - можете да внесете било што

6 Користете ":: Protocol selection tool ::" и изберете "HTTP"

7 Изберете која Интернет-врска сакате да ја користите со ова правило на "Inbound IP Address"

8 Внесете IP адреса на компјутерот што cFos Personal Net работи на "Server IP Address"

9 Кликнете на "Save"Peplink Balance One Step 10

10 Кликнете на "Apply Changes" во менито на горниот делПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Peplink Balance OneУпатства за активирање на Port Forwarding за Peplink Balance One