cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Скај центар (SR101)


Sky Hub (SR101) Steps 1-2

1 Во веб прелистувач, одете на веб-интерфејсот на Sky Hub (стандардна адреса 192.168.0.1) и кликнете на табулаторот "Security"

2 Willе бидете прашани за ингеренциите за администраторот на рутерот (стандардно корисничко име: admin, лозинка: небо)Sky Hub (SR101) Step 3

3 Кликнете на под-јазичето "Firewall Rules"Sky Hub (SR101) Step 4

4 Скролувајте до "Inbound services" и кликнете на "Add"Sky Hub (SR101) Steps 5-6

5 Внесете детали за пренасочување:
Услуга - изберете HTTP (TCP: 80) од списокот
Дејство - СИТЕ секогаш
Испратете на LAN Server - IP на компјутерот cFos Лична мрежа се вклучува
WAN Корисници - Било кој

6 Кликнете на "Apply"Sky Hub (SR101) Step 7

7 Новиот запис треба да се појави на горниот дел од списокот, над правилото „Default - BLOCK“. Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!