cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Speedport W 724V


Speedport W 724V Steps 1-3

1 Напишете speedport.ip (без www) или 192.168.2.1 во лентата за адреси на вашиот веб прелистувач и притиснете "Enter"

2 Внесете ја лозинката на рутерот. Ако не сте поставиле лозинка сами, таа може да се најде на задниот дел на уредот.

3 Кликнете на "Login"Speedport W 724V Steps 4-6

4 Кликнете на "Internet" на горниот дел од страницата

5 Кликнете на "Port Activation" од лево

6 Кликнете на "Port diversions and port forwarding"Speedport W 724V Steps 7-9

7 Во делот "TCP port forwarding or diversion", внесете ја стандардната порта за HTTP (80). Доколку нема видливи полиња за влез, прво кликнете на "Create other TCP diversion"

8 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што се активира од списокот "Choose device"

9 Кликнете на "Save" и почекајте еден момент. Потоа можете да се одјавите од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Speedport W 724VУпатства за активирање на Port Forwarding за Speedport W 724V