cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Synology RT1900ac


Synology RT1900ac Step 1

1 Пријавете се во RT1900ac користејќи го вашето корисничко име и лозинкаSynology RT1900ac Steps 2-3

2 Кликнете на "Network Center"

3 Кликнете на "Port Forwarding"Synology RT1900ac Step 4

4 Кликнете на "Create"Synology RT1900ac Steps 5-6

5 Изберете "HTTP" и IP или компјутер cFos Personal Net се вклучува од списоците со опции

6 Кликнете на "Create"Synology RT1900ac Step 7

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Synology RT1900acУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за синологијата RT1900ac