cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TC8715D


Technicolor TC8715D Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: admin - стандардна лозинка: password)Technicolor TC8715D Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced" што се наоѓа на менито од левата странаTechnicolor TC8715D Steps 3-4

3 Кликнете на "Enable" за да го вклучите "Port Forwarding"

4 Кликнете на копчето "+ Add Service", за да стигнете до следниот екранTechnicolor TC8715D Steps 5-6

5 Изберете ја "Common Service" на "Other" и рачно напишете "HTTP" во полето "Other Service". "TCP & UDP" ќе бидат избрани веќе. Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот во кој работи cFos Лична мрежа во полето "Server IPV4 Address" или полето "Server IPV6 Address", кое било поврзано со вашата мрежа

6 Кликнете на копчето "Add"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TC8715DУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Technicolor TC8715D