cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3


Technicolor TG589VN v3 Step 1

1 Пријавете се во вашиот Technicolor TG589vn v3 со вашето корисничко име и лозинкаTechnicolor TG589VN v3 Steps 2-4

2 Кликнете на "Toolbox" во главното мени на левото 3

3 Потоа кликнете на подменито "Game & Application Sharing"

4 Кликнете на "Assign a game or application to a local network device"Technicolor TG589VN v3 Step 5

5 Изберете "<User-defined>"Technicolor TG589VN v3 Steps 6-9

6 Напишете го името на апликацијата

7 Изберете го уредот cFos Лична мрежа е вклучена

8 Изберете опсег на порта (80)

9 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3Упатства за активирање на Port Forwarding за Technicolor TG589VN v3