cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC15


Tenda AC15 Step 1

1 Користете ја вашата лозинка за најавување (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардна лозинка: admin)Tenda AC15 Steps 2-3

2 Кликнете на "Advanced Settings"

3 Кликнете на "Virtual Server"Tenda AC15 Steps 4-8

4 Внесете ја IP адресата на компјутер што работи cFos лична мрежа во полето "Internal IP"

5 Внесете 80 во полето "Intranet Port"

6 Внесете 80 во полето "Extranet Port"

7 Кликнете на копчето "Add"

8 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC15Упатства за активирање на шпедиција на пристаништата за Тенда AC15