cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Thomson TG789vn v1


Thomson TG789vn v1 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.254), стандардно Корисничко име: Администратор / Стандардна лозинка: Копче за пристап до модем (кој може да се најде на дното на вашиот порта на Томсон).Thomson TG789vn v1 Steps 2-3

2 Кликнете на "Toolbox" и "Game & Application Sharing" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Assign a game or application to a local network device"Thomson TG789vn v1 Steps 4-5

4 Изберете "HTTP Server" како "Game or Application" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

5 Кликнете на копчето "Add"Thomson TG789vn v1 Step 6

6 Кликнете на копчето "Apply" и затворете го јазичето на прелистувачотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Thomson TG789vn v1Упатства за активирање на Port Forwarding за Thomson TG789vn v1