cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пристаниште за Томато


Овие упатства се наменети за најновиот фирмвер на доматот, но треба да важат и за претходните верзии. Фирмверот за домат може да се преземе овде.

Tomato Steps 1-2

1 Пријавете се на вашиот рутер со стандардна IP (192.168.1.1)

2 Користете го вашето корисничко име и лозинка (основно корисничко име: root лозинка: admin)Tomato Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од левоTomato Steps 4-8

4 Изберете TCP во менито со пулдаун

5 Внесете 80 за двата порта за екстензии и за Int

6 Внесете IP на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува во полето Int адреса

7 Кликнете на копчето "Add"

8 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пристаниште за ТоматоУпатства за активирање на пристаништето за домати