cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK AC750 Archer C20i


TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 1-2

1 Отворете го вашиот интернет прелистувач и напишете http://192.168.0.1/ во лентата за адреса за да го отворите панелот за управување со рутерот

2 Пријавете се со вашите ингеренции (глуво корисничко име и лозинка е admin)TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 3-4

3 Кликнете на "Forwarding" во менито од левата страна и изберете "Virtual Server"

4 Кликнете на копчето "Add new"TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 5-7

5 Изберете "HTTP" како "Common Service port" и внесете ја IP-адресата на компјутерот што работи cFos Personal Net во полето "IP Address"

6 Кликнете на копчето "Save"

7 Одјавете се од управувачкиот панелПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK AC750 Archer C20iУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link AC750 Archer C20i