cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link DSL 2700E


TP-Link DSL 2700E Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link DSL 2700E Step 2

2 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од левоTP-Link DSL 2700E Steps 3-5

3 Изберете "WEB" како "Usual Service Name"

4 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "LAN IP Address"

5 Кликнете на копчето "Add"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link DSL 2700EУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link DSL 2700E