cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W8951ND


TP-LINK TD-W8951ND Step 1

1 Отворете веб-прелистувач како што се Safari, Google Chrome или Internet Explorer. На горниот дел од прозорецот во лентата со адреси во стандардната IP адреса на рутерот за модем TP-LINK (192.168.1.1), а потоа притиснете Enter.TP-LINK TD-W8951ND Step 2

2 Напишете го корисничкото име и лозинката на страната за најавување. Стандардното корисничко име и лозинка за TP-LINK уредите се adminTP-LINK TD-W8951ND Step 3

3 Кликнете на врската "Advanced Setup" близу до горниот дел од страницата.TP-LINK TD-W8951ND Step 4

4 Кликнете на „NATTP-LINK TD-W8951ND Steps 5-6

5 Додадете ново или изменете го постојното правило за пренасочување на „Start Port“ и „End Port80 на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net што работи и изберете „ALL“ како „Protocol6 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TD-W8951NDУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TD-W8951ND