cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR541G


TP-Link TL-WR541G Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link TL-WR541G Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Servers" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New"TP-Link TL-WR541G Steps 4-8

4 Внесете го пристаништето што сакате да го отворите во полето за Service Port"Service Port"

5 Во полето за „IP Address“, пополнете ја IP адресата на компјутерот што има cFos Personal Net

6 Изберете го саканиот протокол во "Protocol" и изберете ја опцијата Овозможено на "Status"

7 Изберете "HTTP" како "Common Service port"

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR541GУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR541G