cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR841N


TP-LINK TL-WR841N Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер TL-WR841N со вашето корисничко име и лозинкаTP-LINK TL-WR841N Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Server" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New..."TP-LINK TL-WR841N Steps 4-7

4 Во полето за „IP Address“, пополнете ја IP адресата на компјутерот што има cFos Personal Net.

5 Во списокот со опции "Common Service Ports", изберете "HTTP" за да користите поставки за портата

6 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Save"

7 Одјавете се од вашиот рутер TL-WR841NПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR841NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR841N