cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR842N


TP-LINK TL-WR842N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: tplogin.cn)TP-LINK TL-WR842N Steps 2-3

2 Кликнете на копчето "设备管理" (Управување со хардвер) во главното мени на дното

3 Кликнете на копчето "进入" (Внесете) под "虚拟服务器" (Виртуелен сервер)TP-LINK TL-WR842N Steps 4-6

4 Кликнете на копчето "添加" (Додај)

5 Изберете "HTTP" како "常用服务器" (Заеднички сервер) и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "IP地址" (IPAddress)

6 Кликнете на копчето "保存" (Зачувај)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR842NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR842N