cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR845N


TP-LINK TL-WR845N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинкаTP-LINK TL-WR845N Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Servers" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New"TP-LINK TL-WR845N Steps 4-5

4 Изберете "HTTP" како "Common Service port" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

5 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!