cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR886N


TP-LINK TL-WR886N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1)TP-LINK TL-WR886N Steps 2-4

2 Кликнете на "Application manager"

3 Кликнете на "Installed application"

4 Пронајдете "Virtual server" кликнете на копчето "Enter"TP-LINK TL-WR886N Steps 5-7

5 Кликнете на копчето "Add"

6 Изберете "HTTP" како "Common Service port" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

7 Кликнете на копчето "Save"TP-LINK TL-WR886N Step 8

8 Проверете го полето за изборПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR886NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR886N