cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот Unitymedia


Unitymedia Horizon Steps 1-2

1 Пријавете се во полето (стандардната IP е 192.168.192.1) и внесете корисничко име (обично admin) и лозинка

2 Кликнете на " Anmelden "Unitymedia Horizon Steps 3-8

3 Изберете го табулаторот " Fortgeschritten "

4 Изберете " Weiterleitung "

5 Внесете 80 во Öffentlicher Port-Range

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal Net во полето Lokale IP

7 Внесете 80 во Ziel-Port-Range

8 Кликнете на " Speichern "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот UnitymediaУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за хоризонтот Unitymedia