cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Вирџин Супер центар 2


Virgin Super Hub 2 Step 1

1 Пријавете се во вашата Virgin Superhub 2 користејќи ја вашата лозинка и кликнете на "Sign In"Virgin Super Hub 2 Step 2

2 Кликнете на "Advanced Settings" на дното на страницатаVirgin Super Hub 2 Step 3

3 Под делот "Security" кликнете на "Port Forwarding"Virgin Super Hub 2 Step 4

4 Изберете го паѓачкото мени "Service" и изберете HTTP (TCP 80)Virgin Super Hub 2 Steps 5-8

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на "Add Rule" од левата страна

7 Кликнете на "Apply" од долниот десен агол

8 Одјавете се од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Вирџин Супер центар 2Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Вирџин Супер центар 2