cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пристаништето за револуција во станицата Водафон


Vodafone Station Revolution Step 1

1 Пријавете се во вашата револуција во станицата Водафон со вашето корисничко име и лозинкаVodafone Station Revolution Step 2

2 Кликнете на "Avanzate"Vodafone Station Revolution Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding"Vodafone Station Revolution Steps 4-6

4 Изберете "HTTP" од списокот

5 Изберете ја локалната IP адреса на компјутерот cFos Personal Net што работи

6 Кликнете на „OkПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашата револуција на станицата Водафон

Овозможете го пристаништето за револуција во станицата ВодафонУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за револуцијата во станицата Водафон