cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Wolflink HC5661-Wolflink


Wolflink HC5661-Wolflink Step 1

1 Пријавете се на wolflink рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.199.1 или можете да користите адреса http: wolflinks.com. Стандардна лозинка: admin)Wolflink HC5661-Wolflink Step 2

2 Кликнете на "Advanced settings" на почетната страница на рутеротWolflink HC5661-Wolflink Step 3

3 Изберете "LAN DHCP Service" за да поставите статичка IP адреса за вашиот компјутер или прескокнете на чекор 6 ако ја имате веќеWolflink HC5661-Wolflink Step 4

4 Има список на поврзани клиенти. Најдете го вашиот компјутерWolflink HC5661-Wolflink Step 5

5 Копирајте ги IP-адресите и MAC на компјутерот во соодветните полиња и притиснете "Save" на дното (Сега вашиот компјутер ќе има статичка IP адреса)Wolflink HC5661-Wolflink Steps 6-7

6 Изберете "Port forwarding"

7 Кликнете на "Add port forwarding rule"Wolflink HC5661-Wolflink Step 8

8 Пополнете ги полињата:
Name“ - кое било име што би сакале за ова правило
"Protocol" - (TCP или UDP) за веб-страници изберете TCP
External port“ - рутер порта за прифаќање на врски од Интернет (80 за веб-сервер)
Internal IP address“ - статичка IP адреса на вашиот компјутер со веб-сервер (можете да ја поставите или проверите на чекор 3)
Internal port“ - порта за мрежни мрежни мрежни мрежи (80)
Притиснете "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Wolflink HC5661-WolflinkУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Wolflink HC5661-Wolflink