cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi Mini


Xiaomi MiWiFi Mini Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.31.1 или miwifi.com)Xiaomi MiWiFi Mini Step 2-3

2 Кликнете на "Advanced" и потоа кликнете на "Port forwarding" во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на копчето "Add Rule" во делот "Port forwarding" за една порта или во делот "Range forwarding" за повеќе пристаништаXiaomi MiWiFi Mini Step 4-5

4 Внесете го името на правилото. Изберете го протоколот. Внесете го надворешното порт и Внатрешното порт. Потоа, внесете го последниот број на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net

5 Кликнете на копчето "Add"Xiaomi MiWiFi Mini Step 6

6 Осигурете се дека вашето правило е наведеноXiaomi MiWiFi Mini Step 7-9

7 Кликнете на името на рутерот на горниот дел

8 Кликнете на "Reboot"

9 Кликнете на копчето "OK"Xiaomi MiWiFi Mini Step 10

10 Кликнете на копчето "Reboot router"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi MiniУпатства за активирање на Port Forwarding за Xiaomi MiWiFi Mini