cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609


ZTE F609 Step 1

1 Пријавете се во вашиот ZTE F609 користејќи го вашето корисничко име и лозинка, а потоа кликнете на "Login"ZTE F609 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE F609 Steps 3-8

3 Проверете го полето "Enable"

4 Внесете име

5 Внесете 80 во овие полиња за форма:

WAN Start Port
WAN End Port
Порта за почеток на домаќинот на LAN
Пристаниште за домаќин на LAN

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Add"

8 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE F609