cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100Z


Zyxel C1100Z Step 1

1 Пријавете се со корисничко име и лозинка на администраторотZyxel C1100Z Step 2

2 Кликнете на " Advanced Setup "Zyxel C1100Z Step 3

3 Кликнете на " Port Forwarding "Zyxel C1100Z Steps 4-5

4 Тип во IP адреса или само изберете го уредот cFos Лична Нет работи на влез и почетна (80), а завршува пристаништа (80), протокол (HTTP)

5 Кликнете на " Apply "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100ZУпатства за активирање на Port Forwarding за Zyxel C1100Z