cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

/files/web-api.txt
cFosSpeed Вебсервер APIКако да се користи API на веб-серверот cFosSpeed за да добиете статистика за обликување на сообраќајот, да креирате ваши сопствени дијалози за конфигурација или апликации за информации за статус.