cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Конекции

 • Широкопојасен: Кабловски или DSL
 • Теснопојасен: Модем и ISDN
 • Мобилни (LTA, UMTS, WiMAX, HSDPA, W-CDMA, WCDMA, CDMA, CDMA2000, 3G Mobile, HSCSD)
 • Медиа:
  • VDSL
  • DSL, PPPoE
  • DSL, PPPoA (Vcmux и LLC)
  • DSL, PPTP
  • Кабловски
  • ISDN
  • IP преку AAL
  • RFC1483/2684 премостени

Додатоци

Рутирање

Список на најважните карактеристики на cFosSpeed.Како cFosSpeed може да ви користи. Список на најважните карактеристики на производот.