cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

cFosSpeed / ROG GameFirst II / Turbo LAN е деинсталиран

Ви благодариме што го испробавте cFosSpeed / ROG GameFirst II / Turbo LAN. Ве молиме, помогнете ни да го подобриме cFosSpeed / ROG GameFirst II / Turbo LAN, кажувајќи ни зошто сте го деинсталирале. Вашите повратни информации се многу важни за нас.

Јас само го отстранив привремено. Reinе ја инсталирам повторно наскоро.
Јас деинсталирам трајно
Image of a stop watch

Колку е ефективно обликот на сообраќајот на cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
страница за деинсталирање на cFosSpeed. Ве молиме оставете повратни информации, зошто сте го деинсталирале.